Fashion moments Moda

Sneak peeek: Gatind in The Crib


Sneak peeek: Gatind in The Crib

Ca orice casa, si the crib avea nevoie de bucatarie. Insa daca acasa am stiut cu ani de zile inainte de a achizitiona apartamentul ca voi avea cea mai verde bucatarie in viitoarea noua casa, bucataria the crib a fost mai complicat de planuit, de aceea a fost penultima camera din casa gata (bineinteles, inainte totusi de a ne apuca macar de planuit camera lui bebe).

Inspiratia a venit in jurul frigiderului ales. Fan SMEG cum ma stiti, nu am putut sa nu ma lipesc, pe langa cel mai roz frigider de acasa, de modelul mai mic, “dotat” cu steagul Angliei. Si astfel culorile bucatariei au fost alese: alb, rosu si albastru.

* frigider cu steagul Angliei, SMEG
* carucior de bauturi, cadou matern
* pompa de bauturi, decorix.ro
* art wall, cu tablouri adunate din diferite calatorii recente
* ceainic, cumparat acum multi ani din Samos, care nu isi gasea locul coloristic in bucataria de acasa, insa aici s-a integrat perfect (ba chiar i-am cumparat si un fratior imbulinat, de la Nic)
* scaun Frosta, IKEA (o mai veche iubire a mea, acest model extrem de versatil de taburet)
* spargator de nuci veverita, decorix.ro

Art wall
Am experimentat cu un art wall neconventional in baie, reunind mai multe tablouri achizitionate de pe etsy. Si pentru ca mi-a placut rezultatul, am decis sa reiau experienta, de data aceasta insa cu mici printuri adunate…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu