Moda Tendinte

Culorile toamnei

Culorile toamneiIntotdeauna toamna aduce cu ea cel putin o schimbare de culoare. Desigur aceasta schimbare este cel mai vizibila probabil cand vine vorba de moda, si la fiecare inceput de septembrie ne straduim sa aflam ce anume purtam sau nu in perioada ce va urma. Iata asadar cateva dintre culorile toamnei 2010, de tinut minte cand ne alegem garderoba.

1. In primul rand – beigeul, vazut in colectiile Gucci, Chloe sau Dries. Culoarea este pe cat de neutra pe atat de usor de folosit, asortandu-se cu mai toate celelalte. In general, a fost preferata pentru mantouri, sacuori sau chiar pantaloni.

2. Movulrevine in forta in acesta toamna. Daca in urma cu doua sezoane ne bucuram ca am scapat de el, se pare ca vom putea reveni la culoarea pe care am purtat-o atat de mult in 2008. De data aceasta insa nu mai avem parte de nuantele aprinse ci mai degraba de cele inchise, cum lesne putem vedea in colectiile Phillip Lim sau Oscar de la Renta.

3. Culorile metalice. Continuand tendintele din aceasta vara, si in sezonul rece  le putem purta, mai ales atunci cand e vorba de fuste sau rochii. Și de acesta data, sugestiile vin de la marile case de moda, cum ar fi Marc Jacobs sau  Alexander Wang.

4.  Verde inchis. Stilul militaresc despre care am mai vorbit si in sezonul trecut e inca in voga, deci si culorile lui. Astfel, in colectiile Jill Stuart sau Rag&Bone putem admira tinute de aceasta culoare, sub aproape orice forma.

5. In amintirea zilelor insorite de vara, o alta culoare preferata a acestei toamne este albastrul deschis, ciel. Chanel, Tommy Hilfigel si Marc Jacobs sunt doar trei dintre marcile care au introdus aceasta culoare in colectiile lor.

6. Rosulramane si el pe podium, fiind in acesta toamna pata de culoare de care garderoba noastra avea nevoie. O spun Dolce & Gabbana sau Jill Stuart in colectiile prezentate deja pentru sezonul toamna-iarna 2010/2011.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu