Fashion moments Moda

Sertarul cu esarfe

Sertarul cu esarfeSunt frumoase, colorate, simple, in stip gypsy, boem, nonconformist  si mai ales utile. Esarfele sunt vedetele acestui articol. Fiecare dintre noi are o colectie mica sau mai  mare de esarfe. Sunt atat de dragute si salveaza de multe ori o tinuta stearsa sau intrata in anonimat.

Pe piata gasim multe modele, chiar foarte multe. De la cele mai ieftine insa de o calitate indoielnica, pana la cele de casmir sau vascoza. Din experienta personala va recomand sa nu purtati pe cele din imitatie sau din China pentru ca pielea dumneavoastra va fi neplacut surprinsa. Mai concret, pot aparea afectiuni si iritatii ale pielii din cauza compusilor chimici aflati in esarfe,  si nu se merita, dermatolog, creme, lotiuni , multi bani cheltuiti si mai ales discomfort.  Sfatul meu este sa tintiti asupra lucrurilor bune, iar lucrul bun cere un banut in plus, insa nu regretam.

Noua revelatie din moda acestui sezon sunt esarfele  imense, colorate, din materiale superbe. Acestea sunt noile ready-to-wear, esarfele te vor transforma cu siguranta intr-o persoana greu de ignorat in acest sezon si nu numai.
Nu uitati ca puteti  purta esarfe si accesorizand  geanta sau costumul de baie (stil pareo), dar si ca accesorii pentru par. Esarfa este o sursa de inspiratie fara bariere si ne  pune imaginatia la bataie.

Eu iubesc esarfele, am zeci, colorate, simple, mici, mari si toate ma inspira sa ma accesorizez intelegent si cu bun gust, si in plus ma ajuta mult, pentru ca gatul meu este mai sensibil. Cand eram in pana de idei de plictisita de aceleasi moduri de a purta esarfele am urmarit filmuletul urmator care prezinta ideile tare inteligente ale unei domnisoare, in ceea ce priveste modalitatile de a purta o esarfa.

Enjoy si mult spor , mai ales ca toamna bate la usa si sertarul ce esarfe se deschide:

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu