Fashion Shows Moda

Premiile Emmy 2012 si tinutele ghinioniste

Premiile Emmy 2012 si tinutele ghinionisteDesi stilististii sunt usor de gasit, iar hainele frumoase impanzesc magazinele, unele vedete nu invata corect ceea ce se poarta si ce le avantajeaza. La premiile Emmy 2012 au existat si tinute ghinioniste, prea sterse, prea banale sau care nu completau vedeta.
 
Incepem lista noastra cu Christine Baranski, o prezenta tara frumoasa si vesela insa tinuta ei nu este la fel de radianta. A ales o rochie care nu se muleaza decat pe corp, nu si pe personalitatea ei.  Cu siguranta a fost prea sclipitoare, chiar si pentru premiile Emmy.

Urmatoarea pe lista celebritatilor neinspirate se afla Leslie Mann. Desi are un corp armonios si are un rafinament aparte, nu a fost foarte atenta cand si-a ales rochia.  Mult prea galbena si efectul diafan mult asteptat nu si-a  facut aparitia. Putea mult mai mult, ignorand aceasta tinuta stearsa, si care nici nu se asorteaza foarte bine.  O tinuta care nu iese din anonimat si este prea terna pentru acest eveniment.

Uneori soldurile prea mari, chiar daca sunt sexy, evidentiate intr-un mod gresit nu creaza o imagine tocmai fericita. Este si cazul lui Christina Hendricks care  a ales o rochie departe de a fi  draguta , cu o  curea banala. O face sa arate mai scunda si mai plinuta, iar culoarea nu este nici cea mai buna alegere.

Culorile puternice si imprimeurile florale sunt foarte dragute si mai ales vesele. Insa in contextul nepotrivit pot duce la o tinuta nu tocmai apreciata. Kenley Collins, a ales o rochie colorata insa care  o facea sa para si mai scunda si fara stil.  Iar incaltamintea nu este cea mai buna alegere.  Mult prea mult material pentru inaltimea ei. Putea cu siguranta sa se evidentieze printr-o tinuta glamour.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu