Fashion moments Moda

Sarbatoreste ultimele zile de vara!

Sarbatoreste ultimele zile de vara!
 
Fiecare inceput de sezon atrage dupa sine si cateva schimbari. Cele mai importante sunt bineinteles in garderoba: pantofi noi, rezistenti la ploaie, haine mai groase si accesorii asortate cu toate acestea.
 
Cum sezonul toamna-iarna introduce articole din blana si piele si accesoriile trebuie sa se incadreze in aceeasi zona, iar bratarile mari din lemn si cerceii cu forme ample cu siguranta vor fi vedetele acestui sezon.
 
Sambata si Duminica, 4-5 Septembrie, intre orele 10.00-21.00, curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Universitate, vis-a-vis de Teatrul National) se umple pentru a sarbatori impreuna ultimele zile de vara.
Vor fi aici numerosi artizani si tineri artisti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte, potrivite pentru
perioada de vara, dar si noile colectii pentru toamna-iarna.
 
Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nu ai scuze sa ramai acasa!
Asadar, daca vrei sa iti pui tinutele la punct pentru o escapada la mare sau daca pur si simplu ai chef de shopping, te asteptam pe 4-5 Septembrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu).

Mai multe informatii sunt disponibile pe http://ilovehandmade.ro/targul-ilovehandmade/
 
Despre ILoveHandmade.ro
ILoveHandmade.ro este locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil dar si informatii despre diversi creatori.
Targul ILoveHandmade a fost desemnat „Cel mai misto targ din anul 2009” in cadrul Metropofest.

ilovehandmade

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu