Fashion Shows Moda

Portul popular romanesc in lumina reflectoarelor la Kasta Morrely Fashion Week

Portul popular romanesc in lumina reflectoarelor la Kasta Morrely Fashion WeekEditia de inaugurare a Kasta Morrely Fashion Week a prezentat in lumina reflectoarelor Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi ultimele tendinte in moda haute-couture si pret-a-porter din Europa, SUA, Dubai, Liban, India.

O prezentare de moda foarte apreciata a Festivalului international Kasta Morrely Fashion Week 2015 a fost colectia dedicata folclorului romanesc realizata de designerul Victoria Sava. Elemente traditionale romanesti au fost promovate in rochii elegante infrumusetate cu cristale bohemia.

“Politica organizatiei noastre prin faptul ca este un brand mondial inca din perioada proiectului de cercetare Kasta Morrely este sa promovam profesionalismul si calificarile in industriile creative, paralel cu proiectele internationale ce formeaza viitorii lideri ai Europei, unde suntem exemplu de bune practici a Uniunii Europene. Promovarea mostenirilor traditionale romanesti prin proiecte si festivaluri de atractie internationala pentru toate categoriile sociale este una din prioritatile Kasta Morrely”a declarat pentru Egirl.ro, Diana Morelli – director de imagine si initiator proiect Kasta Morrely Fashion Week.

Pentru promovarea valorilor traditionale in industria creativa a artei vestimentare contemporane, designerul Victoria Sava a primit din partea colectivului proiectului de cercetare Kasta Morrely Premiul de Excelenta in cadrul Creative Industries Awards® editia a II-a.
Organizator festival: Asociatia Kasta Morrely
Parteneri principali: Primaria Municipiului Iasi, Ford Ati Motors Holding Iasi
Credit foto: Marooni
Manechine: Kasta Morrely
Machiaj: Alex Radulescu make-up academy
Coafura: Salon Stefan Art Iasi
Locatie: Teatrul National Iasi Romania
www.kastamorrelyfashionweek.com

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu