Fashion Shows Moda

Black Friday la NISSA

Black Friday la NISSABlack Friday este cea mai importanta zi de reduceri a anului,  aducand in 2014, in magazinele NISSA, mii de cliente online si offline in cautarea produselor NISSA cu cel mai mic pret si cea mai mare reducere. 

Anul acesta promitem mii de produse cu reduceri de pana la -50%, iar surpriza anuntata de catre NISSA pentru primele cliente care ajung in magazine este de proportii!!! PRIMELE CLIENTE CARE AJUNG VINERI DIMINEATA, 20.11.2015, IN MAGAZIN PRIMESC UN ARTICOL CADOU! (Rochie de seara NISSA aurie/Pantaloni de seara aurii). Afi Cotroceni are rezervate pentru clientele sale 50 de produse cadou, iar restul magazinelor NISSA cate 10 produse cadou!!! Sfatul nostru este sa fii matinala vineri si sa te duci chiar la deschidere ca sa profiti de surprizeleNISSA!

Oferta NISSA cuprinde reduceri substantiale la toate categoriile de produse, rochii de seara, rochii de zi, fuste, pantaloni, bluze, redingote, accesorii asa ca daca nu te-ai pregatit pentru perioada sarbatorilor cu rochia de revelion sau cadouri pentru cei dragi , Black Friday este cea mai buna oportunitate pentru tine sa faci economii in acest sfarsit de an! Chiar daca porti masura 36 sau masura 50 cu siguranta iti vei gasi tinuta perfecta la NISSA!

Ca si noutate pentru acest an NISSA iti propune sa faci economii de sarbatori achizitionand NISSA GIFTCARD! Daca nu gasesti ceva pe placul tau acum poti sa beneficiezi de avantajul Black Friday achzitionand un giftcard pentru perioada sarbatorilor cu o reducere de 10%!

Programul magazinelor este :
MAGAZIN ONLINE – START CAMPANIE !!! VINERI 20.11.2015  incepand cu ora 00:00, livrare gratuita pentru primele 100 de comenzi, Livrare garantata in 72 de ore!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu