Moda Tendinte

PANDORA a inaugurat un magazin insulă

PANDORA a inaugurat un magazin insulăPANDORA a inaugurat un nou magazin, sub formă de insulă, în Băneasa Shopping City, unde toate femeile sunt așteptate să își descopere feminitatea și să își spună povestea proprie.
 
PANDORA este unul dintre cei mai importanți producători de bijuterii din lume, cu o distribuție netă globală care cuprinde importante țări de pe mapamond. Compania daneză este recunoscută pentru brățările cu talismane personalizate, din argint 925 și aur de 14 K, precum și pentru alte colecții de bijuterii autentice, lucrate manual și cu finisaje de excepție.
 
Prin inaugurarea noii insule, PANDORA este mai aproape de consumatori, cărora le-a pregătit un univers fascinant de bijuterii elegante, atent lucrate.
 
”Ne bucură faptul că le putem face cunoştinţă clienţilor din România cu minunata lume PANDORA, construind pe baza formulei unice de succes şi recunoaşterea internaţională a brandului”, a declarat Lucian Adochiței, Country Manager al PANDORA România.
 
Noua insulă PANDORA din Băneasa Shopping City se alătură celor peste 10.000 puncte de vânzare din peste 30 de ţări din întreaga lume și celor 2 magazine deschise până în prezent în România (AFI Palace Cotroceni – București, City Park Mall – Constanța).

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu