Fashion moments Moda

Laura 8 CRAFTING EMOTIONS

Laura 8 CRAFTING EMOTIONSPasionata dintotdeauna de bijuterii, accesorii si detalii fine,  Laura Rotileanu cocheteaza de multi ani cu ideea lansarii unui brand propriu care sa ii puna in valoare creativitatea.

Startul primei colectii de accesorii a fost dat in primavara acestui an, cand Laura a inceput sa creeze bijuterii-unicat pentru prietenele sale. Motivata de reactiile incurajatoare, Laura a inceput sa construiasca brandul Laura8, intitulat astfel deorece evenimentele importante din viata ei au avut legatura cu cifra perfecta 8.

Urmatorul pas  l-a constituit creionarea colectiei, selectia materialelor, gasirea unor artizani talentati si formarea echipei, care numara in present 8 oameni.

Intitulata FIRST COLLECTION, linia de bijuterii Laura 8 a fost inspirata de arhitectura veche si somptuoasa a Bucurestiului, de aceea fiecare piesa din colectie are un  numar si nu  un nume, facand astfel legatura intre adresele caselor de patrimoniu din oras si colierul inspirat de acestea.

Materialele cu care se lucreaza minutios fiecare piesa Laura 8 sunt  alese  cu atentie si aduse din diferite colturi ale lumii pentru a da unicitate fiecarei creatii. Totul a pornit de la fascinatia mea pentru  materiale si texturi ce transmit emotii precum matase, dantela, catifea, stofa fina si piele. Pentru ca toate modelele sunt unicat si pentru ca lucram cu materiale pretioase, manufacturarea fiecarei piese este un proces laborios si indelungat, dar fiecare etapa este captivanta, preferata mea fiind etapa de re-touch, cand colierul este aproape gata sa prinda viata.” – afirma Laura.

Laura 8 FIRST COLLECTION  se adreseaza femeilor cu  atitudine,  care isi  doresc sa fie remarcate si sa lase o impresie de neuitat in orice moment al zilei.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu