Moda Sugestii

Ochelari de soare pentru sezonul rece

 
In mod paradoxal, soarele nu are nicio legatura cu frigul de afara, insa trebuie sa tii cont ca si in anotimpul rece radiatiile UV au efect la fel de puternic precum in lunile de vara. Si cum nu ne dorim sa ne afecteze vederea in vreun fel, vom opta pentru cateva perechi de ochelari. Chic si utili, ochelarii de soare ne protejeaza ochii sensibili si ne confera un aer misterios. Am selectat cateva perechi care se potrivesc la fel de bine si pe timp de iarna!
 
Lacoste, o pereche fashion de ochelari pentru femeile care vor sa se ascunda de lumina zilelor de iarna. Se potrivesc perfect tinutelor sporty si casual, asortandu-se cu jachete si fulare lungi, in tonuri tari.
Ochelari de soare pentru sezonul rece
 
Rayban, cea mai mediatizata (poate si cea mai copiata) pereche de ochelari din ultima perioada, se mentine in voga si in 2012. Multe vedete, adepte stilului funcky, opteaza pentru aceasta pereche tot mai des. 
Ochelari de soare pentru sezonul rece
 
Rayban aviator, mereu la moda, forma acestor ochelari este potrivita pentru orice tinuta, lasandu-ti posibilitatea sa alegi orice culoare crezi ca ti se potriveste mai bine
Ochelari de soare pentru sezonul receOchelari de soare pentru sezonul rece
 
Si in sfarsit, ochelarii de soare Sino, neaparat in culoarea wine, vin perfect in concordanta cu timpul rece, sunt eleganti si feminini. Merg de minune la paltonase stilish, fiind in trend atat ca forma cat si ca stil
Ochelari de soare pentru sezonul rece

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu