Fashion Shows Moda

Gala Soirees de la Mode 2012

Primul eveniment romanesc de fashion al anului 2012 a avut loc ieri seara la hotel Hilton si a reunit aproape 300 de iubitori de moda si persoane publice. Cea de-a 11-a editie Soirees de la Mode a fost dedicata exclusiv designerului Wilhelmina Arz, cea care a deschis seria galelor inca de la prima editie.

*IMAGINE*, noua colectie primavara-vara, semnata Wilhelmina Arz, a adus in prim plan culori puternice, indraznete, materiale fluide. In crearea colectiei, designerul a fost inspirat de teatrul japonez traditional, creand pentru  femeia care traieste intr-o lume deschisa, fara frontiere, femeia care calatoreste in timp si in sine: "Imaginati-va! Indrazniti a va imagina o femeie calatoare in timp si in sine. Traim intr-o lume deschisa, fara frontiere. Va invit sa visati cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi prizoniera viata! Visati, traiti, respirati la scara 1:1 in cea mai frumoasa calatorie, cea a fiecaruia dintre noi!", spune Wilhelmina Arz.

Evenimentul a dovedit inca o data ca Wilhelmina Arz este un designer autentic, de o valoare speciala. Colectia *IMAGINE*, impreuna cu colectia de incaltaminte, originala si creativa a Cristinei Batlan, aranjamentele florale ale Madalinei Mocanu, solutiile de coafura aristocratice ale lui Laurent Tourette, machiajul impecabil si ultrafresh al Alinei Brailescu, muzica exotica mixand something a la mode cu Imagine, realizata de DJ Wanda, au oferit publicului o seara de exceptie. O prezenta inedita in show au fost "fantomele pozitive" din echipa lui Dan Puric, Vadim Rusu si Petru Cioban.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu