Moda Stil de star

Miley Cyrus – watch and learn?


Moda - Miley Cyrus

Fiecare generatie isi are, se pare, vedeta ei care face valuri si da peste cap valorile tuturor adolescentilor. Daca in anii 2000 toata lumea era cu ochii pe Britney Spears sau pe mai palida Christina Aguilera, se pare ca in 2010 vedeta momentului este Miley Cyrus. Dar, cum vremurile s-au schimbat, la fel s-a intamplat si cu modelele.

Desprinsa din personajul care i-a adus faima (Hannah Montana) Miley Cyrus e la o prima vedere un amestec de copil rasfatat si cu prea putina educatie, cu pretentii de vedeta si mai ales cu o promovare pe masura. Mai nou, adaugam la lista aceasta si tentativa de a deveni o diva, mult inainte de vreme, pornind de la eterna prezumtie ca orice bluza transparenta te face femeie.

Dar nu asta ne intereseaza acum, ci mai degraba ce anume din stilul ei poate sau nu fi adaptat pentur a fi purtat de fetele obisnuite, fara a cadea prada extravagantelor si mai ales ideilor nu tocmai potrivite.

In primul rand,  nu-i urma sfatul in ceea ce priveste tendintele modei. Intr-un interviu recent Miley sustinea ca nu tine cont de trend-uri si moda, incercand sa fie diferita prin stilul propriu. Ei bine, daca incerci sa aplici acest indemn, s-ar putea foarte bine sa faci niste combinatii nu tocmai potrivite si e lesne de presupus cine va arata ciudat. Miley deja a facut-o in momentul in care s-a prezentat la decernarea premiilor Oscar in 2009 cu o rochie ce poate i s-ar fi potrivit mamei, dar nu unei tinere de 15 ani. Episodul s-a repetat si la anul acesta atat la Oscar cat si Golden Globes si lista ar putea continua.

Apoi, ai mare grija de par. Cu toate ca se poate lauda cu o podoaba capilara de invidiat, Miley Cyrus alege mult prea des sa fie nepieptanata, iar atunci cand totusi merge la coafor, evita sa se uite si in oglinda.

Cateva dintre aspectele pozitive ale stilului pe care mica vedeta si l-a creat totusi nu sunt de aruncat. Atunci cand pozeaza pentru diverse reviste si mai ales pentu paparazzi, Miley Cyrus prefera sa poarte jeansi, si cel mai adesea tricouri cu imprimeuri pacifiste. Cum ii sta bine unei adolescente, poarta din cand in cand si tricouri de fan (Rolling Stones,Metro Station) care i se potrivesc de minune. Accesoriile sunt si ele destul de potrivite, exceptand gentile exagerat de mari uneori, sau exagerat de elegante alteori pentru o tinuta sport.

Una peste alta, Miley Cyrus este inevitabil idolul generatii de adolescente din zilele noastre. Desi stilul pe care il adopta se vrea a fi nonconformist, nu foarte des este si potrivit. Asa ca, in cazul ei, probabil ca incemnul cel mai potrivit ar fi …watch and don’t learn!

foto HMultiplex.ro

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu