Accesorii Moda

LEVI’S® x HELLO KITTY®, colaborarea ce da un twist adorabil item-urilor clasice Levi’s®

LEVI’S® x HELLO KITTY®, colaborarea ce da un twist adorabil item-urilor clasice Levi’s®De mai bine de jumătate de secol, Hello Kitty® ocupă un loc important în cultura pop. Nu doar pentru faptul că este unul dintre cele mai iubite personaje, dar și pentru faptul că este ironică, nostalgică și o emblemă culturală cool, neclintită de-a lungul timpului. Din acest motiv, cu ocazia aniversării a 45 de ani a celebrului personaj, Levi’s® și-a unit forțele cu compania mama Sanrio și au create o colecție ediție limitată Levi’s® x Hello Kitty® pentru fete și femei. “Hello Kitty® x Levi’s®? Cred că vom avea nevoie de un nou cuvânt pentru adorabil”, spune Jonathan Cheung, SVP Inovație și Design de laLevi’s®.
 
Croită după estetica stilului de stradă, colecția cuprinde numeroase item-uri: tricouri, top-uri, hanorace sau piese din denim, toate cu popularul caracter japonez. Hanoracul Unbasic cu logo Hello Kitty® sau diversele accesorii cool: șepci sau borsete, aduc în atenție, pe lângă celebrul personaj și gașca sa de prieteni care apare în partea de sus a celebrului logo Levi’s® Batwing sau pe numeroase accesorii.
 
Levi’s® și Hello Kitty®, aceste două embleme culturale puternice, oferă un puternic impact emoțional. Astfel că, se creează o conexiune personală intensă, dar și o stare de nostalgie. Ceea ce face ca parteneriatul să fie unul perfect. Două branduri preferate care își unesc forțele pentru a crea ceva cu totul nou.
 
“Hello Kitty® și Levi’s® sunt două branduri globale de lifestyle cu un impact puternic în cultură și modă,” afirmă Maureen Bergmueller, Sr. Vice-Președinte al departamentului de Marketing și Brand Management, Sanrio,Inc. “Colecția noastră în ediție limitată unește imeaginea lui Hello Kitty’s® cu stilul emblematic Levi’s®, oferind un twist adorabil item-urilor clasice. Suntem încântați de parteneriatul cu Levi’s® pentru această mult-râvnită colecție și pentru faptul că vom sărbători cu stil cea de-a 45 a aniversare Hello Kitty®.”
 
 
 
Colecția Levi’s® x Hello Kitty® este disponibilă în magazinul flagship Levi’s® din Afi Cotroceni.
 

Despre Levi’s®
 
Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.
 
Despre Sanrio
Sanrio este brandul global de lifestyle cunoscut pentru icon-ul pop Hello Kitty®, cât și pentru alte personaje îndrăgite: ChococatTM, My Melody TM, Badtz-Maru TM, Keroppi TM, Gudetama™ și Aggretsuko™. Sanrio a fost fondat având la bază filozofia ‘un cadou mic, un zâmbet mare®’- un cadou mic poate aduce bucurie și prietenie oamenilor de toate vârstele. Din anul 1960, această filozofie a servit ca un model de inspirație pentru a oferi produse, servicii și activități de calitate, ce inspiră experiențe unice consumatorilor din toată lumea. Astăzi, produsele legendare Sanrio sunt diponibile în peste 130 de țări și în locații de retail incluzînd departamente, specialități, retailer la nivel national și magazine tip boutique Sanrio. Pentru a afla mai multe despre Sanrio, vizitați pagina www.sanrio.com sau urmăriți pe paginile companiei de Facebook, Instagram și Twitter.
###
 

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu