Fashion moments Moda

Cum a fost cu copiii la EuropaPark

Cum a fost cu copiii la EuropaParkAm fost cu cei mici la Gardaland, Legoland Danemarca, Efteling, Disney Paris or Disney HK, dar lipsea de pe lista noastra un important parc de distractii din Europa: EuropaPark, din Germania, situat aproape de granitele cu Franta si Elvetia. Asa ca atunci cand cea mica si-a exprimat dorinta de a merge la un parc de distractii de ziua ei, nu am ezitat si am cumparat bilete de avion peste weekend inspre Basel, aeroport situat la o ora de parcul de distractii si catre care exista zbor direct din Bucuresti.

Desi august fiind, si doua mari landuri din Germania inca in vacanta scolara, EuropaPark ne-a impresionat placut cu cozi mici. Cozi de jumatate de ora (in niciun caz de ore in sir cum ai parte de exemplu in Disney Paris) erau doar la rollercoasterele “periculoase”, in care insa s-a dat doar jumatatea masculina adulta a familiei.

In rest, atractii extrem de amuzante pentru copii erau fara coada deloc, si cei mici s-au dat in unele chiar de mai multe ori la rand fara timpi de asteptare.

Parcul e impartit pe tari, putind vizita atractii in Franta, Germania, UK, Rusia, Irlanda, Grecia, Scandinavia, etc, fiecare construite in specificul zonei, chiar cu elemente originale (de exemplu mici casute vechi reabilitate si aduse in parc), dar si cu elemente educative (ne-a placut tare mult micul muzeul despre Islanda – ne-am amintit de frumoasele noastre excursii acolo, iar copiii s-au distrat in satul traditional viking).

Copiilor le-a placut teribil inca de la intrarea in parc , plimbarea cu…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu