Fashion moments Moda

Jeansii cazuti nu mai sunt la moda

Gata cu pantalonii cazuti!
 
In sfarsit o veste buna legata de criza – pantalonii cazuti nu mai sunt in trend! Competitia intensa pentru job-uri i-a convins in cele din urma pe tineri sa abandoneze legendarul stil urban, obraznic al vedetelor precum Jay-Z, Chris Brown sau Justin Bieber.
 
In schimb, pantalonii casual si eleganti, sunt la ordinea zilei conform retailerului britanic Debenhams. Ed Watson, purtatorul de cuvant al brandului fashion din UK afirma “Criza ne-a fortat pe toti sa strangem cureaua, o schimbare ce a readus pantalonii la nivelul taliei, acolo unde le era locul. Dupa 15 ani lungi, pantalonii purtati sub sold nu mai sunt la moda! In sfarsit bunicutele pot sa mearga la cumparaturi fara sa fie inconjurate de lenjerie la vedere.”
 
Frica de a nu ramane somer si concurenta in domeniul muncii au adus de la sine aceasta schimbare brusca. Tinerii barbati stiu ca trebuie sa fie prezentabili fie pentru a lua un interviu fie pentru a isi pastra pozitia la birou. Vanzarile de pantaloni casual-elegant au crescut cu pana la 108% de cand a inceput criza, cea mai mare crestere avand loc in ultimele 18 luni.
 
Multe modele sunt pe corp, cu un design ce se muleaza pe talie, fiind aproape imposibil sau extrem de necomfortabil sa fie purtate pe sold. Cererea de camasi, cravate si pantofi eleganti a crescut de asemenea substantial.  Ed Watson continua “Oamenii maturi stiu ca imaginea este esentiala daca vrei sa fii luat in serios la munca si sa ai o cariera de succes. Vechiul sfat – imbraca-te nu pentru job-ul pe care il ai, ci pentru job-ul pe care ai vrea sa il ai ! – se bazeaza pe experienta solida! Cu toate acestea, in ultimii 15 ani tinerii au uitat de acest sfat spre frustrarea parintilor lor.
 
Tendinta de a purta jeansii cazuti dateaza din 1990. Expertii spun ca ar imita stilul puscariasilor care nu au voie sa poarte curele. Stilul a fost adoptat de gangsteri, apoi de artistii din muzica mainstream si in cele din urma de tineri.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu