Fashion moments Moda

IL PASSO sustine moda romaneasca

IL PASSO sustine moda romaneascaIL PASSO susține moda românească prin implicarea în unele dintre cele mai importante evenimente de fashion ale anului 2012. De această dată, retailerul autohton de pantofi și accesorii a colaborat cu festivalul de modăSoirees de la Mode care este la cea de-aXII-a ediție și cu festival de modă și artă contemporană Feeric Fashion Days,aflat la ediția cu numărul V.
 
 “Ne dorim să fim alaturi de designerii români și mai ales să îi susținem în cele mai importante momente din cariera lor. Am ales să participam la cele mai importante festivaluri de modă ale verii, care au reunit nume importante din moda românească, dar și designeri la inceput de drum cu viziuni extrem de interesante. Credem în moda românească și din acest motiv vom continua colaborarile cu astfel de evenimente.”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager IL PASSO.
 
Brandul IL PASSO a fost  partenerul ediției cu numarul XII  al festivalului de modă Soiress de la Mode ce a avut loc pe 10 iulie la Athenee Palace Hilton. Tema acestei ediții a fost “Minimalism vs Maximalism” în viziunile a 16 designeri, nume consacrate, dar și viitori „best new comers”.
Creațiile pentru care IL PASSO a asigurat pantofi au fost semnate de următorii designeri: Ioana Ciolacu, Alina Ene, Cristina Filote, Sandra Galan, La Chatterie, Stefan Maior, A&S Negulescu, Tulipe Nero si Irina Voinea.
 
Feeric Fashion Days – Baroque 5este Festivalul Internaţional de Modă şi Artă Contemporană de la Sibiu al căriu partener oficial a fost brandul IL PASSO. Este unul dintre cele mai importante festivaluri de creaţie vestimentară şi artă contemporană din România. Tema ediţiei cu numarul V a fost „Baroque 5”. Multe dintre colecții au fost de inspiraţie barocă iar spaţiile şi evenimentele propuse au încercat să susţină aceeaşi temă. Festivalul s-a derulat pe parcursul a 4 zile în Piața Mică și alte 8 locații din Sibiu. Pantofii IL PASSO au însoţit colecţiile semnate de Simona Semen, A&S Negulescu, Lucian Stan, Ioana Ciolacu, Sandra Chira si Sandra Galan.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu