Fashion moments Moda

In cautarea caldurii: Inceput de an in Valencia

In cautarea caldurii: Inceput de an in ValenciaPlanul initial pentru primele zile ale lui 2015 era sa mergem la ski in Slovacia. Insa cu 3 zile inainte de Revelion am facut o schimbare totala de destinatie, si am rezervat avion + cazare pentru Valencia. Slovacia ramane pentru alta data, anul acesta l-am inceput la caldura, la 20-25 de grade, pe malul marii. Si nu am regretat!

In prima zi am vizitat ceea ce a devenit simbolul orasului: Ciudad de Las Artes y Ciensas. Am inceput cu o vizionare de documentar la Hemisferic, apoi am vizitat Muzeul Stiintei si in final am admirat pestii, pasarile si spectacolul delfinilor la Oceanografic.

Ziua ne-am incheiat-o cu o plimbare pe plaja, o relaxare la piscina hotelului (The Westin Valencia) si o plimbare prin centrul vechi al orasului.

A doua zi am alocat-o vizitarii centrului vechi pe indelete. Intai am urcat sus in turnurile Serranos si apoi am vizitat catedrala impresionanta, care se pare ca adaposteste celebrul Holy Grail (Sfantul Graal), dar si picturi de Goya.

Apoi ne-am tras sufletul in piata La Seu, la o Aqua de Valencia (cocktail alcoholic cu suc de portocale) si o horchata (un fel de shake obtinut din lapte de migdale, traditional zonei).

Ultimul punct pe lista noastra de vizitat in…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu