Fashion moments Moda

Travel with toddlers: Weekend de spa si relaxare in Targu Mures

Travel with toddlers: Weekend de spa si relaxare in Targu MuresUnde oare sa mai mergem in weekend cu cel mai mic shopaholic? Mai ales ca vremea nu este prietenoasa pentru excursii pe munte sau plimbari pe la mare… Asta ma intrebam cand mi-am adus aminte de un articol recent citit despre un hotel nou in Targu Mures, pe numele lui Privo, cu o arhitectura minimalista foarte originala. Si uite asa am decis unde sa mergem sambata si duminica impreuna cu Lucas.

Hotelul este o cladire de sticla ce inconjoara o vila istorica, Vila Csonka (ce face parte din ansamblu si ofera si ea camere pentru cazare), totul situat intr-un parc verde, aproape de centrul orasului.

Noi am rezervat un mini-suite, cu geamuri de sticla de sus pana jos pe doua parti, care a fost el insusi o sursa de distractie pentru cel mai mic shopaholic. De la balconul cu balustrada de sticla (care il speria si fascina in acelasi timp), zidurile de sticla ce delimitau patul de zona de zi, puful Fatboy pe care a sarit si s-a rostogolit de nenumarate ori, totul a fost o distractie pentru Lucas.

Dupa amiaza ne-am petrecut-o la Jacuzzi-ul hotelului, cu apa calda si lumini colorate schimbate dintr-o…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu