Moda Sugestii

HATIA, traditie purtata, nu uitata

HATIA, traditie purtata, nu uitataHATIA e brandul care leaga eleganta cu spiritul autentic romanesc. E colectia vestimentara care duce traditia mandra si frumoasa a satului autohton in cladirile de lux ale metropolei.

HATIA e legatura ta cu trecutul si o punte catre viitor. E un nume cu sonoritate orientala, care inseamna suflet, spirit, dar cuprinde modele unicat create cu grija in leaganul de la tara, la poalele muntelui de unde primesti un zambet si o haina frumoasa de purtat.

Vesminte pentru trup… si suflet

Sunt o echipa de oameni inimosi ce aduna la un loc tineretea antreprenorului cu experienta mesterului popular. Reinventeaza vesmintele banale si le imbogatesc cu motive populare brodate manual de cusatorese care petrec ore intregi pe fiecare model, oferind haine care sa-ti imbrace nu doar trupul, ci si sufletul.

Poarta cu tine propria istorie

La HATIA se lucreaza pe modele imprimate si brodate in totalitate manual, in combinatii unice care pot fi adaptate dupa gustul si preferintele fiecaruia. Suntem, pana la urma, ceea ce purtam. Si pentru ca in universul de ciment si sticla al orasului vrem sa pastram in inima si in minte frumusetea si spiritul curat din satul bunicilor. Pentru a nu uita, in goana zilei, cine suntem cu adevarat.

Ii gasiti pe www.hatia.ro sau pe facebook.

Prin intermediul comunitatii create pe Facebook promoveaza oameni si proiecte care ne inspira, care ne reprezinta si care ne reamintesc de Romania Traditionala.


 

Hatia

Traditie purtata, nu uitata

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu