Accesorii Moda

In dar de Martisor, genti cu reducere!

In dar de Martisor, genti cu reducere!Vine primavara, hai sa fim optimisti. Vine în curand cu soare iar ghioceii deja stau la coltul strazii si ne fac cu ochiul. Tot acum este momentul sa schimbam si garderoba, sa lasam deoparte fularele gri care ne-au ținut de cald iarna, gentile negre deja uzate si aruncate mereu in toate colturile, hainele inchise la culoare si sa începem sa inlaturam banalitatea.

Noi propunem o schimbare in ceea ce privește geanta. Stim toate cat este de importanta. Fie ca o lasi pe birou, fie ca esti in masina si cauti telefonul, fie o intanlire de afaceri, geanta este o prelungire a noastră si din pacate vedem multe femei cu genti urate. Este total inestetic sa vezi o femeie frumoasa cu o geanta cojita, veche, din material textil murdar sau o geanta care nu o scoate din anonimat.

Aici intervine misiunea Adona, unde găsim cele mai frumoase genți cu cele mai bune preturi, și pe lângă asta, au și reduceri de primvara, ca sa simțim magia lunii martie mult mai bine. Cu alte cuvinte, in luna martie Adona aduce gentute cu martisor!

Asadar, sa le mulțumim celor de la Adona pentru reducerea aplicata. Va invit sa vizitati site-ul, sa admirati gentile si sa alegiti pe care care va caraterizeaza.

Pe langa reducerea oferita pentru Martisor mai avem inca o surpriza! Pentru cititoarele Egirl.ro, Adona ofera inca 15% reducere! Trebuie doar sa completati sectiunea cupon de reducere cu MARTISOR si primiti inca o reducere!

Un martisor frumos este cel in care oamenii se gandesc sa faca gesturi dragute si sa ne insenizeze luna martie.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu