Moda Sugestii

Haine de vara la preturi promotionale


Ca in fiecare an, de ceva timp, trecem aproape direct de la cizme la sandale, de la jachete la topuri decoltate. Nici nu s-a terminat bine luna mai si deja suntem in cautarea celor mai lejere, subtiri, vaporoase si mai ales racoroase haine de vara. Le cautam nu doar in propriul sifonier, sau in vitrinele magazinelor, ci mai ales in cataloagele de moda.

Si ce poate fi mai potrivit pentru garderoba de vara decat culoarea alb. O rochita de plaja alba iti pune in valoare bronzul perfect obtinut, iar o pereche de pantaloni de in imaculati sunt baza unei tinute perfecte relaxate, pentru o plimbare romantica pe malul marii.

O mana de ajutor ne ofera Quelle, cel mai important magazin online de imbracaminte din Romania, care a postat pe pagina sa de web cateva sectiuni bine definite pentru tot ce inseamna articole de vara, de la incaltaminte la corturi pentru drumetii, de la costume de plaja la binocluri pentu munte. Vorbim aici nu doar despre o gama foarte variata care vine in ajutorul fiecarui membru al familiei, dar si de structurarea sectiunilor atat pe criterii de utilitate cat si de updatare la cele mai noi tendinte in moda.

quelle

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu