Moda Stil de star

Moda la MTV Movie Awards 2009


Robert Pattinson & Kristen Stewart - MTV Movie Awards

Seara de duminica 31 mai a insemnat decernarea premiilor MTV Movie Awards, o ceremonie care, desi lipsita de seriozitatea Oscarurilor, reprezinta un moment important, asteptat atat de producatori si actori, cat si de fanii din toata lumea, in special de cei aflati la varsta adolescentei.

Si nu doar pentru a afla cine a castigat premiile puse in joc (atat cele clasice, precum cel mai bun film si cele mai bune interpretari, cat si mai speciale: cel mai bun sarut sau cea mai buna scena de lupta), dar si pentru a vedea cele mai interesante tinute alese de vedete.

Spre deosebire de Oscar, unde toate vedetele aleg sa se imbrace cat mai formal cu putinta pentru a pasi pe covorul rosu, dat fiind specificul premiilor MTV, aici tinutele sunt mai variate, lasind mai mult loc unor elemente casual sau extravagante.

MTV Movie Awards

In general insa, rochiile defilate de vedetele care au participat au fost in sfera cocktail dress, si anume din materiale pretioase, insa extrem de scurte. O noutate a fost faptul ca multe rochii au avut umerii acoperiti, mizindu-se doar pe efectul dezgolirii picioarelor. Au fost accesorizate subtil, spre deosebire de alti ani, cu bijuterii finute si genti plic din satic, marea majoritate dintre starurile idole ale unei generatii intregi de adolescenti alegind coafuri potrivite varstei lor, si nu cocuri pretentioase si bijuterii masive.

Leigton Meester, sofisticata Blair din celebrul serial Gossip Girl a intrecut asteptarile criticilor de moda, arborind o tinuta extrem de simpla si eleganta, o rochie neagra, scurta, cu taieturi in dreptul umerilor, asortata unei perechi de botine negre. Sienna Miller, Megan Fox sau Anna Faris au optat si ele pentru rochii scurte, din materiale pretentioase, purtate cu pantofi cu toc inalt, in negru sau nude.

O tinuta controversata a fost cea in care a aparut Kristen Stewart, care impreuna cu Robert Pattinson si colegii sai din Twilight a adunat aproape toate premiile serii. Cu 19 ani impliniti de curand, Kristen a ales o rochie scurta, rosu cu negru, dintr-un material special, pe care insa a combinat-o cu o pereche de Converse. In apararea ei sunt insa zvonurile cum ca in ultima zi de filmare in Italia, pentru New Moon (Luna Noua – film al carui trailer a fost in premiera prezentat in cadrul evenimentului), ecranizarea celei de-a doua carti din seria Twilight (Amurg), si-ar fi scrantit glezna. Tot o alegere pe muchie de cutit a fost si cea a lui Sandra Bullock, care la inceputul verii si-a combinat rochia scurta extrem de draguta cu o perche de ciorapi negri mati.

foto © Northfoto

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu