Fashion moments Moda

Explorind Rapa Nui, misterioasa Insula a Pastelui

Explorind Rapa Nui, misterioasa Insula a PasteluiCu siguranta ai vazut poze cu celebrii moai de pe Insula Pastelui. Sunt unele din cele mai celebre statui ale lumii, si pe buna dreptate. O mica insula in mijlocul Oceanului Pacific, cea mai departata comunitate de orice alta asezare umana, adaposteste cateva sute de statui gigantice, impanzite pe malurile sale stancoase, statui sculptate si pozitionate cu migala de o populatie de origine polineziana, ce a trait aici, pe aceasta bucata de pamant intre valuri, in izolare, cateva sute de ani.

Ca sa ajungi in Insula Pastelui din Romania iti trebuie ceva rabdare la zboruri lungi. Intai vei zbura in Santiago de Chile (posibil de la noi din tara doar cu escala), si de abia de aici te vei imbarca in zborul catre Rapa Nui, asa cum se numeste in polineziana, limba in continuare vorbita, Insula Pastelui. In total, cu conexiuni bune, vei zbura peste 20 de ore. Dar zborul lung iti va fi rasplatit de una din cele mai interesante experiente dintr-o viata de calator.

Insula nu este mare, intr-o ora cu masina ii dai roata, dar iti ofera suficiente experiente pentru cateva zile bune. Deci ce sa faci in Rapa Nui?

este un hotel cu totul aparte, la 100m deasupra nivelului marii, ceea…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu