Fashion moments Moda

Cu copiii in Delta Dunarii: Un weekend la Gura Portitei

Cu copiii in Delta Dunarii: Un weekend la Gura PortiteiRespectind o traditie veche deja de destui ani, am dat o fuga din nou pana in Delta si anul acesta. Daca anul trecut am fost la Sulina, si acum doi ani in Murighiol la Peninsula Resort, si am explorat padurea Letea, anul acesta am ales un loc din nou izolat, si unic, Gura Portitei.

La Gura Portitei ai de toate, si plaja, si canale cu stufaris, si resort de casute, si restaurant cu bucate pescaresti, dobrogene, lipovenesti. Nici sa ajungi aici nu e complicat. Satul de vacanta iti ofera 2-3 curse pe zi, si in rest, la alte ore, poti tocmi un localnic din Jurilovca, caci aici e portul de pornire, sa te duca rapid, in aproximativ 20 de minute.

Am fost cazati la o casuta in alb si bleu, ce poarta numele marelui lac din vecinatate, Razim. De altfel fiecare casuta are un nume din zona. Ne-au amintit, cu pontoanele lor pe canale, de casutele in care am stat anul trecut in alta delta, la Zaga Zaga Resort. O cazare atipica este si la casute mici de lemn, romantice, dar fara toalete, insa direct pe plaja. Noi fiind cu copiii nu au fost o optiune de luat in calcul din pacate.

Ca si activitati, nu sunt multe, dar iti umplu un weekend lung, cat vei petrece aici, deoarece in sezonul de vara poti rezerva doar cate minim 3 nopti. Intai vei merge la plaja, in fata casutelor si restaurantului gasesti doua golfulete amenajate, cu nisip fin presarat cand si cand de melci mari, si apoi, cat vezi cu ochii, plaja lunga salbatica, mai mult cu scoici decat cu nisip.

Barul de pe plaja are in dotare si o piscina, paradisul copiilor amatori de sarituri in apa.

Tot pe plaja este si un loc de joaca bine dotat, cu leagane, trambulina si chiar si o mini tiroliana.
Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu