Fashion moments Moda

Dressing Tuesday: Solutii pentru un dulap nu foarte generos


Dressing Tuesday: Solutii pentru un dulap nu foarte generos

In fiecare marti mi-am facut un obicei de a va prezenta inspiratie pentru un dulap/dressing sifonier in care chiar sa reusim sa gasim hainele si accesoriile pe care le cautam zi de zi. Saptamana trecuta v-am vorbit despre una din cele mai mari probleme in dressing-ul oricarei fashioniste: depozitarea pantofilor, iar azi va spun despre o alta problema, si anume spatiul pe bara de umerase, care pur si simplu pare mai tot timpul inexistent. Pe umerase trebuie sa tinem hainele de iarna, camasile, fustele si rochiile. Si astea sunt doar ale noastre, pentru ca sotul/iubitul/partenerul de cele mai multe ori insista sa primeasca si el partea lui din dulap, nu e asa?

Decorix.ro vine cu cateva solutii, pentru maximizarea spatiului din dulap:

1. Umerase ingenioase

Fiecare dintre aceste umerase adaposteste de fapt 5 alte umerase, pe care poti sa pui camasi, rochii sau chiar haine de iarna groase. Decorix.ro iti garanteaza ca astfel vei economisi 40% din spatiul ocupat altfel, iar un set de 5 astfel de umerase costa 43.9 RON.

2. Husa pentru vidat

Nu, nu iti propunem sa ii pui la vid toate hainele lui (desi, hmmm, nu ar fi o idee tocmai REA…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu