Moda Sugestii

10 lucruri pe care sa le cumperi pentru la primavara


Moda- 10 lucuri shopping primavara

După ce sărbătorile de iarnă au trecut, parcă se simte ceva nou în atmosferă. Chiar dacă poate mai alunecăm pe zăpadă, tuturor ne zboară gândul la sezonul reducerilor care de-abia începe şi ne pregătim listele de cumpărături.

Designerii deja au luat problema în serios, şi ne oferă câteva indicii asupra a ceea ce trebuie să avem pregătit pentru la primăvară:

1. Imprimeuri. Primăvara aduce cu sine culori vii, si hainele noastre trebuie să se încadreze în peisaj. Designul în stil Picasso va fi la mare preţ în primăvara aceasta, aşa că trebuie să îl aveţi, la fel şi cel cu motive florale.
2. O ţinută sport. Chiar dacă nu sunteţi împătimite ale sportului, nu strică o ţinută casual-sport în garderoba. Pantalonii lejeri şi bluzele largi în culori uni vor face ca jogging-ul să fie o plăcere.
3. Haine băieţoase. Dacă în urmă cu vreo câţiva ani toată lumea se dădea în vânt după imprimeurile de camuflaj, iată ca şi sezonul viitor va aduce în prim plan ceva din ţinutele masculine din armată. De data aceasta,  avem de a face cu nuanţe de beige, şi mai ales o croiala aproape masculină, mai ales a sacourilor.
4. Haine din piele. În toamna anului trecut am avut parte de o revenire a jachetelor, iar în primăvară vom avea nevoie de orice piesă creată din piele foarte subţire care dă senzaţia de fineţe. Atenţie însă la ţinutele combinate, căci designerii recomandă purtarea acestui material din cap până în picioare.
5. Ţinute “salbatice”,  inspirate din junglă. La mare căutare vor fi imprimeurile de leopard, dar nu în variantele clasice de beige şi negru, ci mai degrabă roşu.
6. Denim. Dacă nu avem prin dulap măcar o pereche de pantaloni din denim, e bine să îi achiziţionăm. În zilele răcoroase de primăvară ne vom “încălzi” la gândul că purtăm ceva destul de gros, însă cu siguranţă cool.
7. Papuci cu platforme. Dacă aţi aruncat sandalele pe care le-aţi cumpărat astă vară, va trebui să cumpăraţi altele, cam la fel. Modelele cu platforme vor fi încă la modă în 2010, aşa că va trebui să le aveţi.
8. Haine strâmte. Chiar dacă nu vă place să faceţi scufundări, totuşi o costumaţie gen celei pe care o poartă scafandri nu v-ar strica. Mai precis, designerii au adaptat anul acesta stilul nautic, oferind ţinute mulate, ce scot în evidenţă formele, în culori închise.
9. Make-up. Odată cu primăvara, vom renunţa desigur la tonurile hibernale, însă vom păstra din tendinţe ideea ca machiajul trebuie să fie cât mai puţin proeminent, spre a scoate în evidenţă trăsăturile naturale.
10. Lenjerie intimă. Ca şi în cazul hainelor, piesele vor fi cât mai colorate, şi obligatoriu din dantelă.

foto © Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu