Moda Sugestii

Descopera-ti propriul stil!

Descopera-ti propriul stil!Daca nu faci parte dintre acele persoane care s-au nascut „cu stilul in sange” nu trebuie sa-ti faci griji. Oricine are un stil al sau propriu, iar daca tu nu ti l-ai descoperit inca, timpul nu este pierdut. Chiar daca la inceput iti va fi putin mai dificil sa alegi ceea ce ti se potriveste cu adevarat si sa-ti definesti stilul, cu timpul asta va deveni la fel de natural ca pentru cei care stiu „din instinct” ce ii caracterizeaza in materie de moda.

Metoda cea mai usoara prin care iti poti descoperi stilul personal este sa experimentezi si sa alegi din incercarile tale ceea ce iti place si ti se potriveste in acelasi timp. Trebuie sa acorzi atentie, atunci cand este vorba de imbracaminte, atat croielii, culorilor si materialelor care te avantajeaza, cat si modului in care le poti combina pentru a obtine costumatii in care sa te simti si sa arati bine.

Sa experimentezi inseamna, in primul rand, sa nu ai idei preconcepute. De exemplu, sa nu spui niciodata ca o rochie sau o bluza sau orice alta piesa de imbracaminte nu iti sta bine, inainte de a o proba.  Incearca orice si, in fata oglinzii, cu sinceritate si pe cat posibil cu obiectivitate, hotaraste daca hainele respective te fac sa te simti „tu”. Poti cere si parerea unor persoane apropiate, dar si a unora care te cunosc mai putin, pentru a afla cum te vad ceilalti. Cu cat vei avea mai multe pareri, cu atat vei avea o imagine „din afara” mai corecta. Nu uita totusi ca cel mai important este ca tu sa te simti bine cu stilul tau.

Chiar si dupa ce ti-ai descoperit stilul, nu uita ca si el poate si trebuie sa evolueze odata cu tine. Incearca mereu modele, accesorii, croieli si nuante noi. Pastreaza ceea ce stii ca ti se potriveste si te face sa te simti bine purtand si adauga mereu lucruri noi, testand moda de sezon si inspirandu-te din creatiile designerilor si din sfaturile stilistilor.

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu