Moda Sugestii

Cum, unde si cand purtam platformele?

Cum, unde si cand purtam platformele?Toate suntem innebunite dupa pantofi. Nu cred ca exista femeie care sa nu zambeasca hipnotizata in fata unei vitrine; pantofii parca ne zambesc si ne invita sa ii aducem  in casuta noastra.
Printre tocuri inalte, balerini, sandalute, in articolul de astazi  punem accentul pe platforme.

Mie imi plac foarte mult pentru ca sunt commode si imi adauga si cativa centimentri  inaltimii mele.
Din fericire pe piata gasim foarte multe modele, culorile si imprimeurile fiind prezente intr-o gama vasta. Trebuie insa sa avem grija la calitatea materialului pentru a nu ne  afecta pielea, mai ales cea sensibila la materiale sintetice, desi alternativele sunt tentante mai ales datorita pretului care este mult mai mic comparative cu incaltamintea din piele este bine totusi sa facem un sacrificiu financiar pentru a miza pe calitate.

Dupa placutul proces de achizitionare  le putem asorta in mai multe moduri.  Jeansii evazati  merg perfect cu platforme iar daca preferam rochiile,cele maxi sunt o varianta fericita.  Baretele reprezinta si ele un detaliu important, putand face diferenta  intre o pereche monotona si una care iese in evidenta. O alta varianta este de a le purta in combinatie cu dresuri opace, pentru un aspect chic.

Trebuie insa sa nu omitem un aspect, pantofii cu platforma pot pune piciorul in pericol, atunci cand nu calcam bine. Tensiunea laterala asupra piciorului este foarte mare, iar tendoanele pot fi sever afectate si greu de vindecat.

Asadar, platformele ne lungesc picioarele, sunt usor de accesorizat si comode. Sunt o optiune mereu valabila pentru diminetile in care nu ne putem decide ce vor purta piciorusele noastre.
Sa fiti la inaltime va doresc! 

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu