Fashion Shows Moda

Cross shooting Soirees de la Mode

Cross shooting Soirees de la ModeSase designeri din cadrul Soirees de la Mode XII (Natalia Vasiliev, Simona Semen,A&S Negulescu, Ioana Ciolacu,Sandra Galan,  Lucian Rusu) au participat alaturi de trei fotografi pasionati – Dan Andrei, Roxana Enache si Cristi Floriganta la un experiment inedit de fotografie. Cross shooting-ul a fost momentul perfect pentru a explora viziuni si abordari creative din mai multe unghiuri diferite. In acelasi timp, fotografii au avut ocazia sa vada dincolo de hainele propriu-zise si sa inteleaga conceptele din spatele stilurilor vestimentare propuse. Acest proiect este unul inedit si inovator ce isi propune sa combine moda si fotografia intr-o manifestare creativa.

Roxana Enache– Activeaza in domeniul fashion photography si make up arts cu specializari in Concept Art, Fashion, Fotografie comerciala. Ea este absolventa a Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si are o experienta de 4 ani in domeniul fashion photography. Roxana Enache este unul dintre fotografii alesi pentru proiectele Fashion Ten 1 si  Fashion Ten 2.


Dan Andrei– Fotograf profesionist in fine-arts, fotografie artistica, prelucrare digitala a imaginilor si in general, tot ce tine de domeniul fotografiei, inclusiv fashion photography sau fotografii cu subiecte sociale. Dan Andrei este unul dintre fotografii alesi pentru proiectele Fashion Ten 1 si  Fashion Ten 2.

Cristi Floriganta– Fotograf profesionist cu un protofoliu bogat.Este un fotograf cu experienta, in anul 2007 participand la concursul de fotografie LaSmirdar la care a luat locul I. Cristi Floriganta este fotograful oficial al campaniilor Nataliei Vasiliev.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu