Accesorii Moda

Cuarţul verde la Accent Bijuterii – piatră a echilibrului emoţional

Cuarţul verde la Accent Bijuterii - piatră a echilibrului emoţional

Cuarţul verde, denumit oficial prasiolit, dar cunoscut şi ca vermarine, ametist verde sau citrin lime, este o piatră semipreţioasă aproape transparentă, plină de mister şi care ajută la aducerea în viaţa de fiecare zi a idealurilor spirituale.

 

Cercei din argint cu piatră de cuarţ verde

Cercei din argint cu piatră de cuarţ verde, denumit şi prasiolit, faţetat. Se prind pe ureche cu tortiţe mobile deschise la spate:

http://accentbijuterii.ro/cercei-din-argint-cu-piatra-de-cuart-verde—VC3250

 

Denumirea prasiolit, influenţată de culoarea verde a pietrei, este derivată din cuvintele greceşti "prason" care înseamnă "praz" şi "lithos" care înseamnă piatră (piatră de culoarea prazului).

Cuarţul verde sau prasiolitul este visul suprem de piatră pentru colecţionarii ce caută o bijuterie în culori atractive, distincte, cu disponibilitate în carate mari, deosebit de clară şi accesibilă.

Aveţi în vedere faptul, atunci când cumpăraţi bijuterii cu prasiolit (cuarţ verde), că pietrele cu tăieturi bine proporţionate îşi păstrează valoarea mai bine în timp şi că aceasta a crescut proporţional în timp la mai multe modele de bijuterii.

Se spune că prasiolitul (cuarţul verde) aprinde iubirea şi compasiunea în inimile noastre, vindecă prin închiderea decalajului dintre aspectele fizice şi spirituale ale vieţii de zi cu zi, atrage prosperitatea, întăreşte mintea, ajută să-ţi controlezi emoţiile şi aduce norocul în special pentru cei născuţi în zodiile Balanţă, Scorpion, Capricorn.

Dacă alegeţi un prasiolit (cuarţ verde) în tonuri de culoare mai închisă sau cu o culoare mai ştearsă este într-adevăr o alegere strict personală, dar trebuie ţinut cont de faptul că aceste bijuterii de vis din argint încă nu au atins întregul lor potenţial, dar colectionarii pricepuţi sunt pe cale de a face acest lucru destul de repede pentru că au în această piatră un favorit.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu