Fashion moments Moda

Concurs! Alege costumul de baie preferat! Egirl.ro si Beauty-expert.ro ti-l fac cadou!

Alege costumul de baie preferat! Egirl.ro si Beauty-expert.ro ti-l fac cadou!

Vara a venit! Deși mici ploi ne mai dau tarcoale, costumul de baie este un must! Iar cum noi femeile nu avem niciodata suficiente haine si accesorii, vara aceasta Egirl.ro in parteneriat cu beaty-expert.ro va fac cadou costumul de baie preferat!

Tot ce trebuie să faci este sa lasi un comment cu denumirea și link-ul către costumul preferat, de pe site-ul Beauty-expert.ro și noi ți-l oferim cadou.

Concurentele sunt rugate sa se inscrie cu o adresa de email valida pentru a le putea contacta ulterior în vederea revendicarii premiului. Castigatoarea va fi aleasa prin random.org.

Magazinul online Beauty-Expert.ro iti pune la dispozitie o multitudine de modele de lenjerie sexy, haine si accesorii in ton cu tendintele acestui an. Peste 180 de modele de costume de baie in stil hippie, eclectic sau modern, cu imprimeuri in dungi sau buline, motive florale sau geometrice, culori vibrante, pastelate ori nude te vor seduce cu preturi surprinzator de accesibile. Pentru ca vara aceasta se anunta a fi una plina de veselie, culoare si frumusete cu Beauty Expert.

Te asteptam sa ne vizitezi pe www.beauty-expert.ro si sa descoperi cele mai bune oferte ale sezonului!  

Va dorim mult succes si un bronz perfect!

Perioada concurs: 22.06.2015-29.06.2015

Vor fi luate în considerare doar comentariile care contin link-ul catre costumul de baie si o adresa de email corecta.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu