Accesorii Moda

BlueBerry, bratari colorate pentru toate varstele

BlueBerry, bratari colorate pentru toate varsteleUnde mai gasim lucruri originale in ultimul timp? Intr-o piața invadata de lucruri importate din China, a te bucura de un lucru hand-made este un rasfat.

Astazi va propunem sa va lasati imaginatia sa zburde si sa incercati bratarile Blueberry. Originale, in culori care acopera fiecare anotimp si mai ales confectionate cu pasiune, va asteapta mainile curioase.

Sorina, cea care le confectioneaza ne spune cum a pornit ideea:

Pasiunea pentru bratari s-a nascut dintr-o joaca. Am inceput initial sa le fac pentru mine – am constatat ca ma relaxeaza mult si imi ofera multa satisfactie rezultatul final. Iar intr-o zi un coleg de la birou a venit la mine sa ma intrebe de unde am luat bratarile pe care le port ca ar vrea si el sa-i cumpere sotiei lui. Si la incurajarile celor apropiati, s-a nascut pagina Blueberry. Nu targetez un anumit segment de varsta. Bratarile pot fi purtate atat de o adolescenta cu tinute casual cat si de catre doamne elegante. Pana acum am avut cliente de varste foarte variate.”

Ramaneti aproape, in curand ne asteapta si un eveniment pe tema frumusetii in care vor fi prezente si bratarile. Primele detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/1579100909009756/

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu