Moda Tendinte

COLECŢIE DE VÂRF PENTRU ANTRENAMENT

COLECŢIE DE VÂRF PENTRU ANTRENAMENTReebok CrossFiteste cea mai nouă colecție de încălțăminte și îmbrăcăminte de înaltă performanță de la Reebok. O premieră mondială, gama a fost creată în parteneriat cu atleți de CrossFit de top pentru a asigura o eficiență sporită în cadrul antrenamentelor.
 
Reebok a studiat reacțiile la primul pantof Reebok CrossFit, UForm, prezentat la ediția din 2011 a Reebok CrossFit Games, pentru a dezvolta o nouă colecție completă de încălțăminte. Reebok și CrossFit au colaborat cu atleții pentru a elabora şi concepe încălțămintea Reebok CrossFit Nano 2.0, atleții de CrossFit având posibilitatea de a-și adapta constant activitatea în aplicaţia Workout of the Day (Antrenamentul Zilei). Această colecție este gândită pentru a fi versatilă și este ideală atât pentru pregătirea în sală, cât și în aer liber.
 
Lansat pe 1 iunie, Reebok CrossFit Nano 2.0 este un pantof special creat pentru performanță. În partea superioară a pantofului a fost inclus un mesh permeabil pentru ventilație, iar căptușeala ETC a fost creată pentru abraziune și temperaturi scăzute cu scopul de a spori confortul. Partea mediană cu aspect de grilaj și cusătura termosensibilă din partea superioară mențin pantoful ușor și flexibil, iar imprimeul DuraGrip din zona vârfului oferă o mai mare durabilitate a pantofului.
 
Colecția de haine reprezintă rezultatul ideal al fuziunii dintre lifestyle și sport.  Tricoul bărbătesc Long Sleeve Lite Compression este prevăzut cu o tehnologie care asigură o temperatură optimă a corpului, chiar și în condiții de vreme călduroasă. Mesh-ul permeabil este strategic poziționat în partea mediană a spatelui, în zona umerilor și a axilelor pentru a permite o ventilaţie optimă în timpul antrenamentului.
 
COLECŢIE DE VÂRF PENTRU ANTRENAMENTPantalonii scurți Printed Board Short pentru bărbați sunt creați dintr-o ţesătură cu patru direcții de întindere și poliester fără cusătură interioară pentru un plus de flexibilitate. Colanții bărbătești Reebok CrossFit Tight sunt creaţi dintr-un material de compresie în partea mediană ce asigură o purtare confortabilă, menținând în același timp libertatea de mișcare. Ţesătura permite și vibrațiamușchilor, făcându-i potriviți atât pentru antrenament, cât și pentru recuperare. Cusătura flatlock previne iritarea și sporește confortul.
 
Maioul și bustiera Reebok CrossFit Racer pentru femei sunt create pentru a oferi femeilor tot suportul de care au nevoie în timpul antrenamentului, oferindu-le totodată un aspect feminin. Bustiera este prevăzută cu bretele subțiri și o căptușeală mesh pentru mai mult confort și ventilație. Conturul și cupele interioare detașabile sunt create pentru a se modela pe forma bustului, asigurând astfel confortul fără a compromite eficiența în timpul antrenamentului. Maioul SlimFit cu bretele mai groase permite, de asemenea, purtarea unui sutien.
 
Pantalonii scurți Reebok CrossFit Chase Short 2 sunt creați dintr-un material flexibil care să faciliteze mișcarea. Cusătura flatlock delicată a tivului previne iritarea, iar buzunarul special oferă eficiență optimă în timpul antrenamentului.
 
Tricourile CrossFit Tri-Blend sunt croite prin combinarea a trei materiale, create pentru a oferi aspectul și calitatea unui tricou de bumbac cu beneficiile unui top performant pentru antrenament. Materialul PlayDry și cusătura flatlock oferă confort și împiedică iritarea. Tricourile CrossFit Tri-Blend sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
 
Chris Froio, Șeful diviziei de Fitness & Antrenament din cadrul Reebok, a declarat: „De la parteneriatul dintre Reebok și CrossFit din 2010, ne-am propus să schimbăm modul în care oamenii din întreaga lume practică fitness, iar calitatea echipamentului este crucială pentru eficiența exercițiilor. Colecția Reebok CrossFit este creată pentru a oferi cea mai mare performanță atletică și va permite atleților să obțină cele mai bune rezultate.”
 
COLECŢIE DE VÂRF PENTRU ANTRENAMENTAndy Stumpf, membru CrossFit,a declarat: „Parteneriatul cu Reebok a avut deja un impact imens asupra activităţii noastre, iar gama Reebok CrossFit confirmă valoarea colaborării noastre. Fiind creată de către atleții de CrossFit, special pentru acest tip de antrenament, colecția reprezintă produsul perfect ce va contribui la extinderea comunității din întreaga lume.”
 
Colecția toamnă-iarnă 2012 ReebokCrossFit este prima colecție gândită special pentru atleții de CrossFit. Stilurile colecției se pot adapta la nevoile diverse ale atleţilor și sunt potrivite atât pentru antrenamentul în sală, cât și în aer liber.
 
Acesta este al doilea an în care Reebok se asociază cu CrossFit și continuă să colaboreze, alături de atleții CrossFit de top, pentru a crea colecții care să răspundă specific nevoilor acestor sportivi. Mai mult, luna aceasta, a avut loc prima competiție „CrossFit Invitational”, prezentată de Reebok, în care echipe de atleți de CrossFit de top din SUA și Europa s-au confruntat timp de 90 de minute într-o serie de antrenamente solicitante. Echipa Statelor Unite ale Americii a reușit victoria, după ce a învins echipa celor mai buni atleți și atlete din Europa, în fața unui public larg la ExCel Exhibition and Convention Centre din Londra.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu