Fashion moments Moda

Pop-up store: Poeme de Corina Vladescu

Pop-up store: Poeme de Corina VladescuSambata asta va invitam in universul nostru pentru o experienta unica de cumparaturi, alaturi de brandul Poeme de Corina Vladescu si de invitatii sai Carla Szabo, Smiling Shoes si stilistul Catalin Enache.

Se va intampla in zona rezidentiala Dorobanti, in vila de patrimoniu a British Gallery, iar in curtea acesteia, daca vremea tine cu noi, vom servi vinuri de la Samburesti, apa Carpatina, cafele si ceaiuri englezesti.

In camera 1, veti descoperi (daca nu ati facut-o pana acum) cu linia secundara a Corinei Vladescu "Poeme" de Corina Vladescu, care prin preturi accesibile se adreseaza unui public larg, tanar si plin de farmec.

Camera 2 gazduieste colectia de accesorii a designerului Carla Szabo, iar Camera 3 este dedicata colectiei de pantofi Smiling Shoes

Stilistul Catalin Enache se va ocupa personal de dumneavoasta pentru a va ajuta sa va creati, sa va asortati si sa probati outfiturile celor 3 designeri.

Partea decorativa este asigurata de British Gallery, care au grija sa ne ofere un peisaj memorabil. Partea buna este ca puteti lua decorul acasa pentru ca este totul de vanzare.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu