Lifestyle Muzica si vedete

Vaduva lui Bob Marley a lansat o noua campanie de ajutorare a africanilor subnutriti

Vaduva lui Bob Marley a lansat o noua campanie de ajutorare a africanilor subnutritiPeste 150 de super-staruri de pe scena muzicii internationale au raspuns apelului lansat de vaduva celebrului Bob Marley, Rita Marley, care a organizat o campanie uriasa de ajutorare a persoanelor subnutrite din Africa, pe acest continent existand la ora actuala mai bine de 15 milioane de persoane, aflate la limita subzistentei.
 
Sume considerabile deja au inceput sa fie donate din toate colturile lumii la solicitarile venite din partea unor artisti de prima mana ai momentului precum U2, The Rolling Stones, Paul McCartney, Lady Gaga si multi, multi altii. Acestia au atras atentia pe siturile de socializare si pe alte canale asupra faptului ca foametea continua sa ia in stapanire zone tot mai largi din Africa, fiind nevoie de un ajutor consistent din partea intregii lumi pentru a se opri acest fenomen cotropitor care ameninta si milioane de copii.
 
Numita "I'm Gonna Be Your Friend", campania de ajutorare se estimeaza ca va beneficia de suportul a peste 1 miliard de persoane din intreaga lume, acestora propunandu-li-se sa faca donatii directe sau sa descarce piesa lui Bob Marley, "High Tide or Low Tide", pentru suma de 1.29 dolari, bani care sa mearga de asemenea in conturile rezervate pentru ajutoarele oferite africanilor aflati la limita supravietuirii.
 
Toate fondurile stranse in acest mod vor fi folosite pentru achizitionarea de mancare, apa si medicamente, care sa fie apoi distribuite in punctele cele mai "fierbinti" ale Africii, adica acolo unde este mai mare nevoie de ele. Organizatorii campaniei "I'm Gonna Be Your Friend" ofera informatii suplimentare la adresa lor oficiala de Internet, imgonnabeyourfriend.org, aici putandu-se dona via PayPal sau prin intermediul cartii de credit sume la alegere si de asemenea tot aici putandu-se descarca contra cost hitul "High Tide or Low Tide".
 
Sting, Eminem, Rihanna, Madonna, Ricky Martin sau David Beckham sunt ale nume ale scenei si personalitati de prim rang care sustin inclusiv prin donatii consistente aceasta campanie de ajutorare a africanilor, iar initiatoarea intregului proiect, Rita Marley, este foarte mandra de suportul imens de care se bucura, ea declarand in repetate randuri ca doar uniti vom putea scapa deopotriva copiii si adultii din Africa de foamete si de bolile crunte care o acompaniaza.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu