Educatie Lifestyle

Traditie cubaneza

Traditie cubaneza

Hola !! Să vorbim despre cumpărături în Cuba, acum eu sunt foarte sigur că toti a-ți văzut imaginile reprezentative ale bărbatului înalt ce poartă o beretă verde si nelipsitul trabul al acestuia, Fidel Castro.Trabucul este unul dintre elementele cele mai populare pe care le puteți achiziționa atunci când mergeți la cumpărături în Cuba.

Marcă precum Trabuc Cohiba este revolutionară ”Un fum in timp de odihnă este precum compania unui soldat solitar”, a spus Che Guevara.Guevara însuși a fost un fumător și cu siguranță a afumat pentru a-și ușura mintea. Istoric vorbind, el a ordonat secretarului lui de presă Pierre Salinger sa obtină un 1200 H.

Upmann este o marca regală de trabucuri cubaneze pentru care Salinger a semnat ordinul executiv al embargoului în vigoare. O poveste destul de incredibilă, care vă arată cât de importante, invincibile si irezistibile sunt trabucurile.. ca Scarface !!

Hai sa vorbim despre Cohiba Esplendido, acesta este un trabuc de renume bun care a devenit popular în anii 60, acesta poate fi de fapt cumpărat într-o cutie care conține 25 de trabucuri sau un pachet care conține trei trabucuri. Prețurile pentru cutie variază intre 92 dolari până peste 750 dolari. Brandul este produs în Havana, Cuba. În afară de trabucuri Cohiba, există multe alte marci din Cuba, precum : Bolivar, Punch, Trinidad, Honduras Trabucuri, Trabucuri Nicaragua și El Rey del Mundo.
Citeste continuarea aici.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu