Lifestyle Muzica si vedete

Top patru cele mai sexy vedete in 2013

Top patru  cele mai sexy vedete in 2013Multe dintre starurile de la Hollywood se bucura de o viata exclusivista si au acces la numeroase tratamente de frumusete care mai de care mai costisitoare, motiv pentru care le este, cel putin unora, foarte usor sa se mentina in forma.
Celebrul portal “Fitness Magazine” a realizat un top al celebritatilor de sex feminin care au trupuri fabuloase, tinand cont de numeroase lucruri, printre care perioada in care s-au recuperat dupa sarcina. Iata ce au stabilit acestia:

Penelope Cruz a fost desemnata cea mai sexy femeie a anului, deoarece la doar trei luni de la nastere a reusit sa revina la silueta pe care o avea inainte de sarcina. Secretul?A urmat o dieta mediteraneana, a dansat si a alergat dupa micutii sai.
 
Jennifer Lawrence a  ocupat urmatoarea pozitie in clasamentul realizat de respectiva publicatie. Ea a reusitsa aiba un trup de invidiat gratie stilului de viata dur pe care l-a avut in timpul filmarilor pentru celebra pelicula “The Hunger Games”.

Sandra Bullock, celebra actrita din “Gravity”, in varsta de 49 de ani, se afla pe locul trei, avand un trup fabulos. Cum reuseste sa se mentina in forma? Gratie exercitiilor de aerobic pe care le practica timp de o ora pe zi, sase zile pe saptamana. De asemenea, Sandra se declara a fi o impatimita a sporturilor, printre care pilates si kickboxing.
 
Kerry Washington, desemnata drept cea mai bine imbracata vedeta de catre revista “People” a marturisit ca secretul siluetei sale de invidiat este pilatesul, pe care il combina cu alimente proaspete, in principal ecologice. 
 

Stefan Tatiana

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu