Lifestyle Timp liber

Top Luxury USA

Top Luxury USANimeni nu spune că luxul, cum ar fi să deţii ceva, este o dovadă de fală faţă de cei care nu-şi permit să aibă lucruri sau să iasă undeva. Dacă ai una dintre cele mai scumpe maşini de pe piaţă sau mănânci la cele mai bune restaurante şi dormi în cele mai luxoase hoteluri sau chiar deţii cea mai scumpă casă de pe piaţă după ce ai vizitat cele mai scumpe locuri de vacanţă din Statele Unite ale Americii, atunci ai tot dreptul să fii cunoscut. Deci, acest articol se referă la cele mai scumpe lucruri de care spuneam mai sus, care pot fi găsite în Statele Unite ale Americii în 2014.

Când vine vorba de maşini, piaţa americană este saturată de ele, însă doar elita adevărată s-ar putea distra la gândul achiziţionării unui Lamborghini Veneno Roadster, una dintre cele mai scumpe maşini de pe piaţa din 2014. Este capabil să atingă 60 km/h la fel de repede cum îi pronunţi numele. La preţul de 4,5 milioane de euro şi doar nouă exemplare în producţie, maşina este dovadă vie că eşti bogat.

În New York, poţi găsi şi mânca la restaurantul Masa cel mai scump sushi din lume. La aproximativ 450 dolari per persoană în momentul în care te-ai aşezat la masă, nota va creşte pe parcurs ce comanzi mai mult. Dar se merită, dacă îţi poţi permite.
Citeste mai mult aici