Lifestyle Muzica si vedete

Top cinci cele mai scumpe nunti de celebritati

Top cinci cele mai scumpe nunti de celebritatiStarurile de la Hollywood sunt recunoscute pentru stilul de viata excentric, motiv pentru care, de multe ori, atunci cand isi intalnesc marea dragoste si decid sa paseasca in fata altarului, vor sa o faca in stil mare. Mai exact, acestea investesc sume exorbitante in organizarea petrecerii.
Iata care sunt cele mai scumpe nunti de staruri din ultimii ani:

Liza Minnelli si David Gest (2002)
Protagonista filmului “Cabare” a fost casatorita un singur an cu Gest. Desi mariajul nu a functionat, cei doi pareau foarte increzatori in dragostea lor, motiv pentru ca au cheltuit aproximativ 2,5 milioane de euro pentru organizarea petrecerii la care au participat 500 de invitati. In plus, i-au avut ca nasi pe Michael Jackson si Elizabeth Tylor.

 Paul McCartney si  Heather Mills (2002)
Se numara printre celebritatile care nu au avut parte de o casnicie fericita. Fostul membru al trupei “Beatles” a fost nevoit sa-i plateasca lui Heather 36 de milioane de euro, iar cu doar sase ani in urma cheltuiau peste doua milioane de euro pentru o ceremonie excentrica. La acel eveniment au participat 300 de invitati care s-au rasfatat cu preparate vegetariene si s-au bucurat de un spectacol incendiar cu focuri de artificii.

Tom Cruise si Katie Holmes (2006)
Desi au ales sa puna punct relatiei, cei doi, care s-au casatorit in plina iarna, la un castel italian, au cheltuit putin peste un million si jumatate de euro pentru organizarea petrecerii. Printre invitati s-au numarat Will Smith, Jennifer Lopez si Victoria Beckham.

Christina Aquilera  si Jordan Bratman (2005)
Celebra cantareata si-a unit destinul cu Bratman in 2005, dar cinci ani mai tarziu au decis sa-si spuna adio. Din acest mariaj a rezultat un baiat, Max. Pentru organizarea nuntii au cheltuit peste 1,4 milioane de euro si au avut peste 150 de persoane invitate.

Printul William si Kate Middleton (2011)
Catedrala Westminster a gazduit una dintre cele mai extravagante nunti din istorie. Casa Regala Britanica a platit 25,5 de milioane de euro, pentru ca Printul William sa-si oficializeze relatia cu partenera sa. Numai rochia acesteia a costat aproximativ 293.000 de euro, decorarea capelei alti 540.000 de euro. De asemenea, sticlele de sampanie Bollinger au costat 40.500 de euro.