Lifestyle Trucuri culinare

Suprafete de lucru moderne pentru bucataria noastra

Suprafete de lucru moderne pentru bucataria noastra
Orice bucatarie moderna din prezent are in centrul sau suprafata de gatit, care de obicei reflecta in buna masura si stilul personal al bucatarului care urmeaza sa o foloseasca zi de zi. Plecand de la modelul de suprafata de gatit ales initial se poate apoi construi o bucatarie cu adevarat placuta, unde functionalitatea si esteticul sa mearga mana in mana.

Multe persoane se grabesc la alegerea acestei suprafete de gatit, mizand pe un singur tip de material utilizat la constructia sa si regreta apoi faptul ca au fost lipsiti de inspiratie si nu au optat mai degraba pentru o suprafata de gatit realizata din combinatii de materiale, care sa le permita impartirea aproape naturala in zone de transat, taiat si tocat si zone de preparat si amestecat ingredientele.

In alte situatii, chiuveta de bucatarie va face parte integranta din suprafata de gatit, dar exista si modele care nu includ un spatiu special pentru chiuveta in designul lor. De preferat sunt bineinteles cele care vin cu tot cu chiuveta deoarece sunt si mai practice, dar si mai aspectuoase. Bucataria va fi mai spatioasa, iar bucatarul va putea face toata treaba fara a fi nevoit sa se deplaseze prea mult din locul ales initial pentru gatit.

Suprafetele de lucru moderne sunt fabricate uneori din materiale laminate, care incearca sa imite piatra, poate cu succes sau poate nu, dar de preferat vor fi intotdeauna suprafetele de gatit construite de-a dreptul din granit, marmura sau alte materiale dure, ceva mai scumpe, dar si deosebit de trainice si placute ca aspect. Acestea nu se uzeaza usor din cauza contactului cu apa, nu pot fi zgariate din greseala si se preteaza foarte bine la curatat. Nici suprafetele metalice nu sunt mai prejos ca functionalitate, dar din punct de vedere estetic nu se p…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu