Lifestyle Trucuri culinare

Sprayuri pentru gatit

Sprayuri pentru gatit
Sprayurile pentru gatit sunt ustensile de gatit de mare inspiratie, care ne pot ajuta sa ne facem treaba in bucatarie mai repede si mai usor decat in conditiile in care deja ne-am obisnuit.

In spatiul occidental, sprayurile pentru gatit se comercializeaza de ani buni de zile, avand in compozitia lor amestecuri de lecitina si diferite uleiuri vegetale, care pot fi stropite fin deausupra tigailor, a tavilor sau a cratitelor, ajutand la un gatit usor si eliminand riscul prinderii alimentelor de suprafata incalzita a recipientului culinar.

In Romania, au aparut initiative timide de comercializare a unor astfel de sprayuri pentru gatit si ne asteptam ca, nu peste multa vreme, ele sa fie disponibile in aproape orice magazin de produse alimentare din intreaga tara. Sunt produse eficiente, care pot proteja nu doar recipientele si alimentele puse la gatit, dar si ustensile precum spatula de lemn, lingura, furculita sau orice altceva, prin simpla stropire cu ulei vegetal, care sa le poata astfel proteja suplimentar.


Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu