Animale de companie Lifestyle

Soparla Spiderman


Animale de companie - soparla paianjen

Uşor incredibil, dar foarte adevărat, una dintre noile tendinţe în materie de animale de companie, mai ales în ceea ce priveşte mofturile copiilor, este şopârla Mwanza, a cărei piele prezintă culorile binecunoscutului personaj animat Spiderman (albastru şi roşu).

Trebuie să te informez că, în afară de coloritul deosebit (care devine maroniu noaptea sau când animaluţul se sperie), şopârla în discuţie nu are nimic spectaculos, nici nu face giumbuşlucuri, nici nu-ţi aduce papucii de casă când vii de la serviciu, nici nu salvează omenirea în situaţii critice. Singurul mod în care îţi poate face viaţa mai frumoasă este prezenţa sa exotică în locuinţa ta.

Şopârlele Mwanza se hrănesc cu viermi, greieri şi lăcuste şi au nevoie de acvarii speciale unde să le fie menţinută o anumită temperatură a corpului. Nu depăşesc 30cm lungime şi sunt destul de docile cu persoanele pe care se obişnuiesc să le aibă în preajmă.

Cu toate că nu sunt nişte companioni senzaţionali, şopârlele Spiderman au făcut ravagii în occident, pet shop-urile înregistrând vânzări record, singurul căruia îi putem atribui meritul acestui succes fiind însă, nu animalul în sine, ci personajul de care aminteşte.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu