Educatie Lifestyle

*Sarbatoreste ziua romanilor cu Farmec si Egirl!*

*Sarbatoreste ziua romanilor cu Farmec si Egirl!*Mai stie cineva ce echipa a Romaniei a urcat pentru prima data pe podium la Jocurile Olimpice sau cate medalii a castigat tara noastra la Olimpiade? In general, uitam sa apreciem valorile tarii si ne stergem din memorie calitatile celor care au facut Romania cunoscuta pentru rezultatele senzationale in sport. Astazi, mai mult ca oricand, ne amintim de cei care au facut Romania cunoscuta

Este ziua noastra, a tuturor romanilor!!!

Cum ar fi sa cream noi istoria in sport, sa se intample chiar sub privirile noastre? Avem sportivi valorosi, sportivi care pot face diferenta la Jocurile Olimpice din 2012. De 1 decembrie ne amintim de sportivii nostri si dorim sa ii sprijinim in performantele lor. Nume precum Nadia Comaneci, Gabi Szabo, Andreea Raducan, Camelia Potec sau Catalina Ponor sunt doar cateva dintre cele care ne-au adus bucurie cand au urcat pe podium. Competitia este tot mai aproape si ne dorim o echipa cat mai numeroasa si mai puternica sa ne reprezinte in 2012.

Gerovital a luat initiativa de a sprijini sportivii romani si de a-i ajuta in pregatirea lor pentru Jocurile Olimpice. Fiecare dintre noi poate ajuta cumparand poduse Gerovital. Cunoscutul brand romanesc a decis ca pentru fiecare produs vandut sa ofere 1% din valoare Echipei Olimpice a Romaniei. Sustine si tu valorile romanesti ca sa poti privi in continuare rezultatele uimitoare sportivilor nostri.

Mai multe detalii aici !

http://www.youtube.com/watch?v=ggdl_vCKzrg&feature=player_embedded

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu