Lifestyle Turism

Romanii ofera sejururi de iarna la preturi foarte convenabile

Romanii ofera sejururi de iarna la preturi foarte convenabileIntr-un clasament al celor mai convenabile ca pret resorturi de iarna din Europa, Romania si Bulgaria se situeaza pe primele locuri cu tarifele cele mai scazute si o oferta turistica completa, cu nimic mai prejos decat cea prezenta in alte state europene. Brasovul, Prahova, Sibiul sunt doar cateva dintre judetele tarii care ofera astfel de sejururi de vis, in care sunt incluse cazarea, masa, echipamentul, mese speciale, servicii diverse si altele.

Meritul apartine in exclusivitate organizatorilor si managerilor din zona care au stiut cum sa mentina aceste tarife foarte rezonabile si atractive pentru turistii din alte state ale Europei. De aceea, iarna unele locatii din Poiana Brasov sau alte resorturi cu traditie sunt supra-aglomerate atat cu romani cat si cu straini. S-au facut si unele investitii bune inclusiv in amenajarea partiilor si imbunatatirea serviciilor astfel incat calitativ este vorba despre o afacere turistica onesta si la standarde europene.

Si alte tari din Europa de Est se pot lauda cu o oferta turistica de iarna similara, Bulgaria fiind foarte aproape de noi, dar la fel si Slovacia sau Slovenia. Aici insa preturile sunt ceva mai ridicate, iar peisajul nu intotdeauna la fel de pitoresc ca si in Romania. De aceea, daca profesionistii romani implicati in aceasta afacere vor sti cum sa speculeze si pe viitor lucrurile in favoarea lor, te poti astepta ca in scurta vreme turismul romanesc sa cunoasca o mai buna crestere economica spre multumirea tuturor factorilor implicati.

Sa speram ca va fi chiar asa si ca multe dintre statiunile de iarna din Romania vor primi si in anii care vor veni cu bratele deschise si preturi la fel de mici deopotriva pe romani cat si pe strainii interesati de un sejur placut in tara noastra.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu