Lifestyle Muzica si vedete

Robert Pattinson reuseste sa ajunga in topurile revistei Forbes

Actorul Robert Pattinson, cunoscut publicului din Romania pentru rolul vampirului romantic din seria de filme Twilight, a reusit sa urce serios in topurile celor mai bogati oameni ai momentului, el fiind recent creditat de catre publicatia Forbes cu pozitia a 50-a in lista celor mai influente celebritati ale lumii.

Aflat pe punctul de a deveni o adevarata stea cinematografica, Robert Pattinson datoreaza mare parte din succesul sau modului inspirat in care a reusit sa dea viata vampirului Edward Cullen in seria de filme Twilight. Tot de aici provine si mare parte din proaspata sa avere, actorul intentionand sa si-o sporeasca prin participarea la alte proiecte cinematografice importante.

In varsta de doar 24 de ani, britanicul Robert Pattinson a reusit sa acumuleze in conturile sale private nu mai putin de aproximativ 17 milioane de dolari US pe durata a mai putin de un an de zile, iar oficialii de la Forbes s-au si grabit sa il listeze in topul celor mai influente 100 de celebritati ale momentului.

Si Kristen Stewart, partenera de pe ecran a lui Robert Pattinson, a fost bine cotata in lista celor mai influente celebritati ale lumii, ea ocupand astfel un meritous loc 66, cu un castig anual de 12 milioane de dolari.

Vampirismul se pare ca este una dintre afacerile profitabile ale prezentului si ar fi pacat daca si noi, romanii, nu am profita din plin de farmecul contelui Dracula sau de acela al "urmasilor" sai pentru a ne imbogati catusi de putin, asa peste noapte. Sa speram ca, nu peste multa vreme, si productia noastra de carte se va putea lauda cu o literatura consistenta despre vampiri sau macar un film de lung-metraj mai rasarit.

foto HMultiplex.ro

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu