Lifestyle Turism

Restaurante cu stil in Paris


Timp
de secole, Parisul a avut statutul de a fi unul dintre
cele mai glamour si la moda orase. Insa care sunt acele
restaurante, in care vei putea evita prezenta hoardelor
de turisti in bermude si cu aparatul foto agatat de
gat, in care vei putea manca intr-adevar cu stil, intr-o
atmosfera deosebita si rafinata, mancaruri delicioase,
din bucataria franceza si nu numai?

egirl.ro va recomanda:

1. Jules Verne, Tour Eiffel

Restaurantul "Jules Verne" este situat la
etajul al doilea al celebrului turn, si o cina aici
este un maxim de rafinament. Vei incepe seara prin a
urca in turn cu ascensorul privat al restaurantului,
si nu care cumva sa iti uiti acasa rochia de seara si
costumul pentru partenerul tau. Aici asta este "uniforma"
de baza a clientilor.
Insa privelista superba asupra Parisului se reflecta
in preturile din meniu, asa ca fii pregatita
sa lasi o mica avere.

2. Georges, George Pompidou

Daca ati vizitat Parisul nu se poate sa nu fi remarcat
ciudata cladire George Pompidou, centru cultural, realizat
intr-o maniera arhitectonica total deosebita si modernista.
Iar la etajul al saselea (ultimul al complexului) se
regaseste unul dintre cele mai originale restaurante
din Paris. Georges combina arhitectura cladirii in care
se
regaseste cu elemente proprii, cu liniile fluide ale
zidurilor din aluminiu create de arhitectii Dominique
Jacob si Brendan McFarlane si piesele de mobilier minimaliste.
Bucataria este una fusion, insa cu elemente de inspiratie
franceza, si puteti la alegere sa stai inauntru, in
spatele unui imens perete de geam, sau pe terasa, pentru
a admira mai bine panorama parisiana.

3. Buddha-Bar

Poate devenit prea turistic, Buddha Bar este totusi
un loc ce nu trebuie ratat intr-un concediu in Paris.
Intr-o atmosfera intima, conceptul inovator de bar +
restaurant + live DJ este perfect pentru petrecerea
unei seri deosebite. Bucataria este de inspiratie asiatica,
iar la plecare puteti achizitiona si unul din CD-urile
cu celebrele compilatii Buddha Bar.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu