Lifestyle Trucuri culinare

Preparate utile pentru starile de mahmureala

Preparate utile pentru starile de mahmurealaNu de putine ori, mai ales la inceput de saptamana, sau chiar si in zilele care urmeaza unei sarbatori mai mari, romanii se vad nevoiti sa faca fata unor stari crunte de mahmureala, generate de abuzul de alcool si mancare din zilele precedente.

Starile de mahmureala pot sa fie combatute cu succes nu doar prin apelul la diferite medicamente si ceaiuri, dar si prin servirea unei mese usoare si consistente, care sa alunge definitiv senzatia oribila care insoteste aceste stari.

Cel mai la indemana fel de mancare care face bine tuturor celor care sunt mahmuri este format din oua-ochi si paine prajita sau saratele, ouale putand fi sarate ceva mai tare decat de obicei. Este un remediu ieftin si gustos, care in general nu poate da gres.

Un alt fel de mancare foarte indicat pentru starile de mahmureala sunt si carnaciorii in sos de ceapa si rosii sau crenvursti fierti de asemenea cu sos de rosii si ceapa. Ceapa trebuie sa fie din belsug, iar sosul este indicat sa fie condimentat din plin atat cu sare cat si cu ceva piper sau alte condimente picante.

Si clatitele groase si bine insiropate pentru micul-…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu