Animale de companie Lifestyle

Porcul de buzunar – ultima fita in materie de pet


Animale de companie

Se pare că dorinţa de divertisment şi de combatere a singurătăţii îi determină pe oamenii de ştiinţă să găsească soluţii, care mai de care mai inventive, în ceea ce priveşte modul de ocupare al timpului liber. Aşa au apărut porcuşorii de buzunar (porci la dimensiunea unei ceşti de cafea), care au cucerit deja vedetele din show-bizz dar şi pe bogătaşii din Marea Britanie.

Prin încrucişarea mai multor rase de porci, savanţii din UK au creat un animăluţ de companie inedit dar şi foarte ergonomic: nu are blană, aşa că nu va trebui să te confrunţi cu neplăcerile năpârlirii sau ale alergiilor, este inteligent şi jucăuş, învaţă să îşi facă nevoile la litieră, nu are nevoie să fie scos la plimbare, necesită o îngrijire minimă şi nu are nevoie de cine ştie ce spaţiu pentru a se desfăşura.

O singură problemă însă, costul de achiziţionare, care la ora actuală ajunge la 900 de Euro. Şi încă un aspect important, se pot cumpăra doar în pereche, aceasta fiind o regulă respectată cu sfinţenie de către toţi crescătorii acestor creaturi drăgălaşe.

Sunt convinsă că, în foarte scurt timp, porcuşorii de buzunar vor pătrunde şi pe piaţa din România şi vor cuceri foarte mulţi adepţi, impunând o modă în lumea iubitorilor de animale de companie. Ce părere ai, se asortează un astfel de pet cu apartamentele noastre?

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu