Lifestyle Tehnologie si internet

Picturi 3D de efect realizate cu interfata Adobe Wetbrush!

Picturi 3D de efect realizate cu interfata Adobe Wetbrush!Pictura digitala va putea fi realizata la nivel de inalta profesionalitate odata cu lansarea interfetei creata de catre compania Adobe in parteneriat cu compania Nvidia. Proiectul comun se numeste "Wetbrush" si este un simulator pentru pictura virtuala capabil sa imite la perfectie aspectul si textura uleiurilor de pictat si a panzei pe care se aseaza culorile.
 
Picturile realizate cu interfata Wetbrush vor fi tridimensionale si pot fi create de orice iubitor de arta, iar rezultatele pot fi spectaculoase sau mai putin spectaculoase in functie de maiestria pictorului. Interfata este prietenoasa si usor de folosit, iar culorile pot fi amestecate nu foarte diferit de modul real in care pictorii isi amesteca uleiurile de pictat.
 
In cadrul testelor executate de catre inginerii de la Adobe si Nvidia, interfata Wetbrush a oferit rezultate excelente, iar picturile produse pe durata acestor teste sunt deosebite si pot fi realizate atat prin apelul la tehnologia 3D cat si prin apelul la tehologia 2D. Detaliile sunt vii, culorile foarte reale, iar experienta pe ansamblu deosebit de recompensanta.
 
Proiectul Wetbrush promite sa fie un adevarat succes care va duce cu un pas inainte pictura virtuala, cele doua companii, Adobe si Nvidia, promitand performante notabile tuturor pictorilor, amatori sau profesionisti, care vor folosi simulatorul pentru pictura 3D in incercarile lor de a crea opere de valoare pe calculator si nu pe o panza reala de pictura. Gratie imprimantelor performante din prezente, aceste picturi pot fi apoi printate, pastrandu-se toate efectele speciale si 3D prezente in lucrarea originala.
 
 
 
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu