Lifestyle Sport

Orasul Trondheim gazduieste anul acesta campionatele pentru par facial

Orasul Trondheim gazduieste anul acesta campionatele pentru par facialO competitie inedita care pune in prim-plan bogatia si estetica parului facial se organizeaza incepand cu anul 1990 in locatii diferite din intreaga lume, in prezent ajungand sa detina statutul unor adevarate campionate mondiale, unde barbati de toate rasele si varstele concureaza la titlul suprem pentru cea mai aratoasa mustata sau barba de pe mapamond.

Printre categoriile inscrise la aceste campionate mondiale se numara Mustata Naturala, Mustata Dali, Mustata Imperiala sau Mustata Freestyle precum si Barba Naturala, Barba Fu Manchu, Barba Verdi, Barba Garibaldi sau Barba Freestyle. Juriul ia in considerare lungimea, estetica si bogatia parului facial decizand dupa deliberari complexe castigatorii la toate categoriile incluse in concurs.

In mare, Campionatele Mondiale pentru Barba si Mustata inglobeaza cam 17 categorii, juriul fiind de obicei format tot din barbati care se falesc cu par facial bogat si plin de stil. Editiile trecute ale acestie competitii au fost tinute in Germania, Anglia, Alaska, Austria, existand variante ale acestui concurs atat la nivel european cat si mondial.

Anul acesta, campionatele pentru par facial se organizeaza in orasul norvegian Trondheim unde si-au anuntat deja prezenta echipe cu traditie din toata lumea. Fanii pot afla toate informatiile pe acest subiect la adresa web worldbeardchampionships.com unde de asemenea veti putea admira si o exotica galerie a castigatorilor de la editiile trecute la cele mai multe dintre categoriile inscrise la concurs.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu